Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ:....Σας παρακαλώ ας πούμε εκείνη την ωραία ευχούλα που λένε οι υποτακτικοί στους γέροντες “Να είναι ευλογημένο” και ας σιωπήσουμε τους λογισμούς προσευχόμενοι προς τον Κύριο μας .....
.........Ο Georgios Papadopoylos ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ
Να είναι ευλογημένο Πάτερ η απομάκρυνση σας από την ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ?
Να είναι ευλογημένο ο χωρισμός σας για εβδομάδες η μήνες από το σώμα και το αίμα του ΚΥΡΙΟΥ?
Να είναι ευλογημένο η απάθεια ,ο εκφοβισμός ,η υποκρισία και ο διωγμός της Εκκλησίας του ζώντος, ΧΡΙΣΤΟΥ ?
Η Λίλα Μαστραντωνάκη ΛΕΕΙ
Οι χριστιανοί των κατακομβών δεν είπαν ποτέ να'ναι ευλογημένο.. Ο Καποδίστριας δεν είπε "να'ναι ευλογημένο όταν τον πληροφόρισαν να μην πάει εκκλησία γιατί θα τον σκοτώσουν... Ας μην κοιμίζουμε την συνείδηση μας και βάζουμε για ύπνο τους φόβους μας!! Θα εκπλαγούμε για το πόσους νέους ομολογητές θα δούμε στον παράδεισο από την χρόνια 2020..και πόσους ιερείς στο σκότος. Ο Κύριος να μας δίνει την πίστη των Αγίων να έχουμε ομολογία και τότε θα έρχονται και οι λύσεις....
Αν ο Χριστός πάει προς τον γκρεμό και όλος ο κόσμος πάει από την άλλη.... Θα πάω με τον Χριστό.
Καλή Ανάσταση αδέρφια.
Τον καιρό του αντίχριστου λέει η Αποκάλυψη ..οι σφραγισμένοι χριστιανοί και θα εκκλησιάζονται και θα κοινωνούν και θα εξομολογούνται... Αλλά δεν θα έχουν καλά έργα!!
Ποια είναι τα καλά έργα?
Η άρνηση της σφραγίδας του αντίχριστου.
Οι κοιμισμένοι χριστιανοί εκείνων των ημερών θα πουν "να'ναι ευλογημένο" στην πανθρησκεία και της εντολές της!
Ρίξε Κύριε τα λέπια από τα μάτια της ψυχής μας και μην μας αφήσεις έρμαια στις αμαρτίες μας... Αμήν.
Ο Georgios Papadopoylos ΛΕΕΙ
Να είναι ευλογημένο Πάτερ η απομάκρυνση σας από την ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ?
Να είναι ευλογημένο ο χωρισμός σας για εβδομάδες η μήνες από το σώμα και το αίμα του ΚΥΡΙΟΥ?
Να είναι ευλογημένο η απάθεια ,ο εκφοβισμός ,η υποκρισία και ο διωγμός της Εκκλησίας του ζώντος, ΧΡΙΣΤΟΥ ?
Η Λιτσα Παντελια ΛΕΕΙ
Παλιά οι Εκκλησίες έμεναν ανοικτές τώρα ζούμε πρωτόγνωρες καταστασεις.
Η Στεφανία Λάσκου ΛΕΕΙ
Κρίμα..
Ολιγόψυχοι ιερείς ολιγόπιστοι λαικοί..
Προδοσία παντού
Η Έφη Παπαθανασίου ΛΕΕΙ
Συγχωρέστε με πάτερ αλλά δε θεωρώ την ορθόδοξη πίστη ίδια με τις άλλες.Πιστευω στα θαύματα που κάνει η θρησκεία μας και η Θεία Κοινωνία.Μονο με αυτό θα υπάρξει σωτηρία.
Ο Themis Poulios ΛΕΕΙ
Οταν σταματήσει να τελείται η Θεία Ευχαριστία, τότε θα ρθει το τέλος του κόσμου, έλεγαν οι Πατέρες. Τί κι αν μας κλείσαν τοτς ναούς; Ας φτιάξουμε κατακόμβες. Φυσικά και είμαστε υπο διωγμό! Η απαγορευση για τζαμιά κλπ. είναι απλά ξεκάρφωμα. Εγώ καλώ τους παπάδες μας να λειτουργήσουν μυστικά και αθόρυβα. Ποιός μπορεί να στερήσει αυτή την περίοδο σε έναν ετοιμοθάνατο, το Χριστό!
Υγ. Ώρα να ξεκαθαρίσει το πραγματικό ποίμνιο...
Ώρα για νέες κατακόμβες, κι ας μας κλείσουν φυλακή.
Η Ελευθερια Μπριλακη ΛΕΕΙ
ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ...ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ??? ΑΣΧΗΜΑ...ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ...
Ο Georgios Xristos Papadopoulos ΛΕΕΙ
Πατερα .......με σεβασμο και εκτημιση στο ρασο που φορας .
Ποτε σ αυτα τα 2 000 χρονια η εκκλησια εκλεισε της πορτες στους πιστους ?
ποτέ
με επιδημιες και με χιλιαδες νεκρους παντα ηταν διπλα στον πιστο.
Νιωθω προδομενος εγω και λιγοι ακομη μια φουχτα ασημαντοι
.
Και οσο αφορα το ανταρτηκο παντα Υπερ πιστεως και Πατριδας . Εχω εμπιστοσινη τον Γερωντα μου οχι την ιεραρχια της εκκλησιας
λυπαμε που χαρακτηριζεις καπιους σαν αγιους του πληκτρολογιου δεν ειμαι
και οσο για το κομποσκοινη μου κανω οτι μπορω .
Μας προδοσατε !
Ο Νικόλαος Τσιάπος ΛΕΕΙ
Πολυ καλα παθαινεθ ο πλανητης και αιμοραγει..
Με τοσες μα@@κιες που γινονται..
Πορνίες...παιδοφιλιες..μοιχιες..ομοφυλοφιλιες..ζωοφιλιες..νεκροφιλιες..νεκροφιλιες..αποστασια κληρου και λαού..ισλάμ...διαφθορα παντου..κομμουνισμος..σοσιαλισμος..αθεια..και ολα τα σιχαμερα πραγματα..
Αφησαμε τον θεο και ο σατανας χορευει ..
Οποιος κλεισει τις Εκκλησιες κανει τραγικο λάθος
Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος ΛΕΕΙ
Μαλλον δεν εχετε καταλαβει Πατερ, οτι πρωτα ο Θεος οταν θα περασει το κακο του ιου, ο κοσμος ΔΕΝ θα επιστρεψει στις Εκκλησιες. Και γιατι αλλωστε να το κανει; Αφου εσεις οι ιδιοι λετε οτι «δεν ειναι κακο να κανουμε προσευχες στο σπιτι». Σπιτι, λοιπον, και ΜΕΤΑ. Μην διαμαρτυρηθει κανεις ομως τοτε.
ΚΑΙ Η Λένα Σεπτέμβρη ΛΕΕΙ
Συμφωνώ. Όλοι οι καλοπερασάκηδες "χριστιανοί" αυτό λένε τόσα χρόνια. "Έχω το Θεό μέσα μου, γιατί να πάω εκκλησία;"
Τώρα θα το λένε όλοι, με τις ευλογίες της εκκλησίας πια.
Λυπάμαι, γιατί οι ιερείς μας στάθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Οι Κυπριοι αδερφοί μας και οι Ρώσοι ιερείς, δεν έκαναν πίσω.
Ο ΙΕΡΕΑΣ Αντώνιος Χρήστου ΛΕΕΙ
Γέροντα μη μου φαλτσάρεις τώρα....γιατί μαζοποιείς την αποκάλυψη και την αλήθεια με τις εγκόσμιες θρησκείες; θα συμφωνήσω για την ευκαιρία αλλά δεν είναι θέμα αντάρτικου ανοιχτούς ναούς παραλάβαμε και ανοιχτούς θα παραδώσουμε!
Η Κατε Θα ΛΕΕΙ
Και πως θα κοινωνησουμε Πάτερ;
Η Ευαγγελία Τσιβ ΛΕΕΙ
Διαφωνώ πλήρως! Άλλα δίδαξαν οι Άγιοι Πατέρες της Ορθοδοξίας...
Η Αγγελική Γιαλυψού ΛΕΕΙ
Αυτα ειναι ψευτοδικαιολογιες. Ουτε επι τουρκοκρατιας δεν εγιναν αυτα. Επιπλεον οταν ειχαμε πανδημιες χολερας η πανωλης στο παρελθον οι εκκλησιες δεν εκλεισαν ουτε τα μυστηρια σταματησαν.
Η Λένα Σεπτέμβρη ΛΕΕΙ
Αλήθεια, πώς ξεχνάμε τις λιτανείες που έκαναν οι άνθρωποι στη Μυτιλήνη, στο Αγρίνιο, στις Σέρρες, ακόμη και στη Βενετία με την εικόνα της Παναγίας που έφεραν οι Ενετοί από το Ηράκλειο της Κρήτης, όταν είχαν μεγάλες συμφορές, επιδημίες και θανατικά και οι Άγιοι τους έδιναν τη λύση; Και τότε υπήρχαν γιατροί σύγχρονοι της εποχής τους και έλεγαν όχι, αλλά οι πιστοί χριστιανοί με τους ιερείς, δεν έκαναν πίσω. Είχαν εμπιστοσύνη.
Αυτά, είναι καταγεγραμμένα, τα λέει η ιστορία μας, πώς μπορείτε να μας κατηγορείτε για χριστιανούς του πληκτρολογίου, επειδή παλεύουμε για την πίστη μας και τις ανοιχτές εκκλησίες, κάτι που εσείς θα έπρεπε να το κάνετε. Λυπάμαι τόσο πολύ
Ο Λεοναρδος Ουκα ΛΕΕΙ
Η Εκκλησία Εδώ Και 2020 Χρόνια Δεν Έκλεισε Ποτέ Ούτε Κάν Στον Πόλεμο Ούτε Σε Χειρότερες Ασθένειες...
Ο Andreas Ktorides ΛΕΕΙ
Κύριε ελέησον. Μα τι λέτε. Πότε η Εκκλησία, δεν έκλεισε τις πόρτες της. Είναι καθαρά ολιγοπιστια και ειδωλοποιηση της επιστήμης. Στην σημερινή πλανεμένη εποχή τη δειλια την ονομάζουμε ταπείνωση... Οι αρετές αναμεμιγμενες με τα πάθη. Ένα κορονοιος έχει υποταξει τη δύναμη της Ακτιστης Εκκλησίας! Η ιεραρχία έχει ουσιαστικά αναιρέσει το σκοπό της σαν Διάκονος σωτηρίας. Που είναι η λιτανεια που είναι η δεηση. Που είναι η ομολογία και το κυρηγμα μετανοίας να πάει ο κόσμος Εκλλησια να γονατίσει να κλαψει να εξομολογηθεί να κοινωνήσει. Όλα ψεύτικα. Με την ίδια λογική έχουμε αλωθεί από τον τρισκαταρατο Οικουμενισμό. Στις δύσκολες περιόδους φαίνεται η Εκκλησία και όμως φάνηκε ότι δεν στέκεται στα, πόδια της. Και ότι είναι μισθωτη και πολύ μακριά απο την Αλήθεια του Ευαγγελίου. Έτσι όταν δεν ορθοτομειται ο λόγος της αλήθειας το καθήκον της υπακοης παύει. Σε τέτοια, Εκκλησία δεν θα, επιστρέψει ο κόσμος πίσω. Γιατί αντί να, είναι Διάκονος σωτηρίας είναι μισθωτοί. Η ακτιστη αλήθεια έχει συμιχθει με την κτιστή πραγματικοτητα όπου η αλήθεια του κορονοϊου έχει νικήσει το Χριστό. Τι σημαίνει η θεια κοινωνία μόνο αλλά στην Εκκλησία όχι. Και γιατί όχι εξομολόγηση... Είτε πιστεύουμε είτε όχι. ΆΠΙΣΤΟΙ ΜΕ ΚΕΦΆΛΑΙΟ ΌΛΟΙ ΜΑΣ. Ο Άγιος Γαβριήλ ο Σαλος έλεγε ότι μέχρι και η σκόνη έχει τόση ευλογία από τη θεία λειτουργια που μπορείς να νιψεις το πρόσωπό σου γιατί μέσα στην κτιστή Εκκλησία είναι η ακτιστη Χάρι του Θεού! Θυσιαστηκο φρόνημα μηδέν. Δει πειθαρχειν Θεώ μάλλον ή ανθρώποις. Πολλοί από εμάς δεν θα ξανά πλησιάσουν ούτε και, ένα ιερέα που δεν στάθηκε στα, πόδια του αυτή τη δύσκολη στιγμή. Άξιοι οι ιερείς που θα πάνε φυλακή για τον Κύριο γιατί πειθαρχουν περισσότερο σε Αυτόν πάρα σε αποφάσεις ανθρώπων! Η Συνοδος ορθοδοξει όταν ορθοτομει! Πρόβατα χωρίς ποιμένα!
Ο Giannis Argiriou ΛΕΕΙ
Στα σούπερ μάρκετ που πάνε οι πιστοί και οι ιερείς δεν νοσούν??στην εκκλησία θα το πάθουν που δεν υπήρξε ποτέ κρούσμα?φέτος τον σταυρωσαμε πιο νωρίς τον Χριστό.και με αυτά που βλέπει ούτε να αναστηθεί δεν θα θέλει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου