Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ....ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ......ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

Στην ίδια γραμμή υπέρ της παγκόσμιας κυβέρνησης βρίσκεται και πρώην Βοηθός Γ. Γραμματέας του ΟΗΕ, κ. Robert Muller, που έχει αναφέρει καταλέξη: «Πρέπει να κινηθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα προς μια ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση και μια Παγκόσμια Θρησκεία κάτω από την ηγεσία ενός Παγκόσμιου Ηγέτη».
Τον Απρίλιο του 1985, ο εν λόγω και ήδη θανών πλέον Γ. Γραμματέας, έκανε δημόσια ομιλία στην Εθνική Καθολική Εκπαιδευτική Ένωση στον Άγιο Λουδοβίκο, Μισούρι, ΗΠΑ. Αποκάλυψε ο ίδιος τότε ότι ο «Χριστός» της Νέας Εποχής θα ανεβεί στον θρόνο του κόσμου .
Και πως, τότε ή μελλοντικά, «ο άνθρωπος θα γίνει ο θεός του εαυτού του», κατά το αρχαίο μεγάλο ψέμα του Όφι της Εδέμ.
Ο Ρόμπερτ Μύλλερ είχε αποκαλύψει δημοσίως ότι δέχεται «πολλές πληροφορίες» από τον πνευματικό οδηγό του
(ή για εμάς τους Ορθοδόξους Χριστιανούς το δαιμονικό πνεύμα)
Djwhal Khul. Τον «Θιβετιανό Αφέντη»,
όπως τον έλεγε.
Ναι: Ο Ντζβαλ Κχουλ είναι ο ίδιος πνευματικός «οδηγός» που διοχέτευε επίσης απόκρυφες, μοναδικές και άκρως σημαντικές «πληροφορίες»
στην περιβόητη ανά την υφήλιο σατανίστρια Alice Bailey.
Την ιδρύτρια της Νέας Εποχής.
Στο δαιμονικό της βιβλίο «Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας»,
η ίδια η Άλις Μπέϊλι παρουσιάζει με μεγαλοπρέπεια το βασικό σχέδιο του Σατανά: το οποίο στοχεύει στην εγκαθίδρυση του βασιλείου του επάνω στον πλανήτη γη.
Αυτό το αποκρυφιστικό βιβλίο είναι ένα από τα πολλά και αντίστοιχα που χρησιμοποιούνται ως τα βασικά θεωρητικά θεμέλια ή εγχειρίδια,
από αυτά που αποτελούν τις βάσεις της Νέας Εποχής.
Ο εν λόγω και εκλιπών πρώην Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, στο βιβλίο του «Η Πρώτη Κυρία του Κόσμου»,
δεν αφηγείται κάποιο απλό ή τυχαίο μυθιστόρημα.
Ο ίδιος αναφέρετε στα σχεδιασμένα, κρυφά, επόμενα και σατανικά πρακτέα.
Δηλαδή, με άλλα λόγια, ο ίδιος κάνει ρητές αναφορές στο σχετικό στοχο-χρονο-διάγραμμα που έχουν ήδη προ-σχεδιάσει να πραγματοποιήσουν οι Νεοεποχίτες στο μέλλον.
Στο σχέδιό τους.
Διαβάστε κάποια από τα προσχεδιασμένα ή μέλλει γενέσθαι και μελλοντικά πρακτέα του εωσφοριστή Μύλλερ,
έτσι όπως ακριβώς τα διατυπώνει ο ίδιος στο προαναφερθέν βιβλίο του: «Στη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου 1995-2000,
μια άνευ προηγουμένου άνθιση ιδεών, πρωτοβουλιών, προγραμμάτων και επιτευγμάτων θα λαμβάνει χώρα μέσα σε μια εκπληκτική ευφορία εκρηκτικής παγκόσμιας αυτοσυνειδησίας
που θα σπάζει τους παλιούς φραγμούς
και θα μεταφέρει τη Γη και την Ανθρωπότητα, με ένα απίστευτο γιορταστικό όχημα, σε μια Νέα Εποχή».
Επίσης: «Πολλά έθνη αποφασίζουν την καθιέρωση της γιορτής της Ημέρας της Γης,
την Ημέρα Του ΟΗΕ,
την Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κοκ.».
Ακόμη: «Η πλειονότητα των χωρών θα αλλάξει την ονομασία τον Υπουργείου των Εξωτερικών σε Υπουργείο Ειρήνης».
Επιπλέον: «Η σημαία του ΟΗΕ θα κερδίσει Παγκόσμια αίγλη σαν σύμβολο της ενιαίας ανθρώπινης οικογένειας».
Προσέτι: «Το έμβλημα του ΟΗΕ θα εκτίθεται σε όλα τα σκάφη, αεροσκάφη και δορυφόρους της γης».
Πέραν αυτών, ο Μύλλερ προσθέτει: «Ένα Βασικό Παγκόσμιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα και μια Εκπαίδευση Πλανητικής Διάστασης,
όπως είναι αυτά που υιοθετήθηκαν από την UNESCO ως κοινό έδαφος για την κοινή παγκόσμια εκπαίδευση σε όλα τα σχολεία και Πανεπιστήμια της γης».
Και πως: «Το Σύνταγμα των ΗΠΑ, καθώς και όλων των άλλων εθνών θα μετατραπούν σε κάποια άνευ αξίας και ανίσχυρα κουρελόχαρτα.
Οι πολίτες όλων των εθνών θα μπορούν να δικάζονται και άμεσα να εκτελούνται με αμετάκλητες αποφάσεις που θα εκδίδει το Παγκόσμιο Δικαστήριο».
Και, τέλος: «Όλες σι εθνικές γιορτές θα συγχωνευθούν στην Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών
– ένα σύμβολο ελπίδας και αναγέννησης από τους πολέμους του παρελθόντος».
Προσέτι, δε, ένα ακόμη παγκόσμιο και νεοεποχίτικο πρόγραμμα αποτελεί και η περίφημη εορτή της γυναίκας.
Που εορτάζεται κάθε έτος στις 8 Μαρτίου.
Αυτήν την συγκεκριμένη ημέρα, αθεάτως, λαμπρώς και με ανθρωποφάγα χαρμοσύνη,
η σατανιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων γιορτάζει την καταστροφή της οικογένειας.
Δηλαδή, εορτάζει αποκρυφιστικώς και με τον δικό της τρόπο την καταστροφή του πυρήνα των κοινωνιών και των κρατών-εθνών.
Λοιπόν. Γενικότερα.
Η Εβραϊκή Αδελφότητα, εισέτι, έχει ορίσει για κάθε ημέρα του έτους και μια εορτή που γιορτάζεται από τα απανταχού γκόιμ ή κτήνη του κόσμου: ή έτσι όπως λένε οι αποκρυφιστές τους μη σιωνο-Εβραίους.
Έτσι δηλαδή ή όπως ακριβώς έγινε και το 1977 διαμέσου του εωσφορικού και επίσημου ΟΗΕ: ο οποίος κάλεσε τότε όλες τις χώρες του κόσμου να γιορτάσουν την ημέρα δήθεν για τα δικαιώματα των γυναικών και την δήθεν γιορτή της γυναίκας. Βρώμικα και δυσώδη ανθρωπο-υποκείμενα στην υπηρεσία του Σατανά και των απερίγραπτων και προσωπικών τους παθών, παίζουν κρυφίως και αοράτως με το σύμβολο και πυλώνα της οικογένειας: την γυναίκα.
Προχωρώ. Στο θέμα της γυναικός, εν γένει, ο παγκοσμίως γνωστός Ααρόν Ρούσο, σε μια προφανώς στημένη συνέντευξη με τον ομότροπο και ομόζυγό του νεοεποχίτη Άλεξ Τζόουνς,
που κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο,
εξηγεί τον τρόπο και το γιατί οι αποκρυφιστές-εωσφοριστές Ροκφέλερ
δημιούργησαν το απελευθερωτικό κίνημα των γυναικών: με απώτερο και σατανικό σκοπό να διαλύσουν τον κοινωνικά υγιή όσο και θεάρεστο θεσμό της οικογένειας.
Ο Ρούσο αποκαλύπτει στην κάμερα και δημοσίως μια στιχομυθία που είχε ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της φιλίας του, με τον διάσημο Νικ Ροκφέλερ:
ΡΟΚΦΕΛΕΡ: Για ποιό σκοπό νομίζεις ότι ξεκίνησε το κίνημα απελευθέρωσης των γυναικών;
ΑΑΡΟΝ ΡΟΥΣΟ: Για να έχουν οι γυναίκες ίσα δικαιώματα στην εργασία και στο να πληρώνονται το ίδιο με τους άνδρες, όπως έχουν και ίσο δικαίωμα στην ψήφο.
ΡΟΚΦΕΛΕΡ: (Άρχισε να γελάει) Είσαι βλάκας.
ΑΑΡΟΝ ΡΟΥΣΟ: Γιατί είμαι βλάκας;
ΡΟΚΦΕΛΕΡ: Να σου πω γιατί ξεκίνησε.
Εμείς οι Ροκφέλερ το χρηματοδοτήσαμε.
Εμείς είμαστε αυτοί που το προωθήσαμε στις ειδήσεις, τις εφημερίδες κτλ. Και θέλεις να μάθεις γιατί;
Δύο είναι οι βασικοί λόγοι.
Ο πρώτος είναι γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φορολογήσουμε τον μισό πληθυσμό πριν το κίνημα απελευθέρωσης των γυναικών.
Και ο δεύτερος, τώρα έχουμε τα παιδιά στο σχολείο από μικρή ηλικία.
Μπορούμε να τα μάθουμε πως να σκέφτονται, να τα προσανατολίσουμε, να τα αποχωρίσουμε από τους γονείς και να τους μάθουμε να βλέπουν το κράτος σαν γονείς τους.
Συνεπώς ή συμπερασματικά: Ας μην μπερδευόμαστε πια άδικα και παρατείνουμε την ανθρωποκτόνο άγνοιά μας έτι περεταίρω.
Τα διεθνικά και εωσφορικά πράγματα είναι πλέον πολύ απλά και καθαρά.
Μιλούν από μόνα τους.
Η υπερηφάνεια των σιωνο-Εβραίων χτύπησε κόκκινο.
Ξεσάλωσαν. Υπέρ το δέον. Και δεν το κρύβουν πια.
Μιλούν δημοσίως και μάλιστα με σατανικό τρόπο, απερίγραπτη υπερηφάνεια και μέγα κομπασμό. Ξέφυγαν πια.
Για παράδειγμα, ο πολύς Αριέλ Σαρών, σε δημόσια δήλωσή του είπε (3-10-2001): «Κάθε φορά που εμείς κάνουμε κάτι, εσείς μας λέτε ότι η Αμερική θα κάνει αυτό και εκείνο. Εγώ θέλω να σας πω κάτι πάρα πολύ ξεκάθαρα: Εμείς, οι Εβραίοι διευθύνουμε την Αμερική, και οι Αμερικανοί το ξέρουν αυτό».
Προσέτι, στις 5 Δεκεμβρίου 2005, συνήλθε, στη Γενεύη, η σύνοδος των κρατών-μελών που έχουν υπογράψει την ομώνυμη Συνθήκη της Γενεύης για την ανθρωπιστική βοήθεια.
Το θέμα της συζήτησης ήταν η πρόταση του κράτους του Ισραήλ να καταργηθούν τα σύμβολα του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου.
Ή, δηλαδή, το αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού στις ισλαμικές χώρες.
Και αντί αυτών, να υιοθετηθεί ένα νέο και ουδέτερο σύμβολο: ο Ερυθρός Κρύσταλλος.
Δηλαδή ένας ερυθρός ρόμβος σε λευκό φόντο.
Πέραν αυτών, διαβάστε προσέτι και το ακόλουθο: Η βασίλισσα της Αγγλίας σε ειδική τελετή υμνεί και βραβεύει την συγγραφέα του Χάρι Πότερ. Ο Πότερ, ως γνωστόν, είναι ο μικρός ήρωας-μάγος των παιδικών βιβλίων και ταινιών που κυκλοφορούν ανά τον κόσμο και «σπάνε» παντού ταμεία. Πρόκειται για ένα αγόρι με μυωπικά γυαλιά και ένα σύμβολο-κεραυνό στο μέτωπο, που φοιτά σε σχολείο μαγείας.
Η Ρόουλινγκ είναι η περιλάλητη συγγραφέας αυτής της πολυβραβευμένης σειράς των μαγο-περιπετειών. Τα δε βιβλία της έχουν πουλήσει περισσότερα από 500 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχουν μεταφραστεί σε 80 γλώσσες. Ακόμη, έχουν γυριστεί 10 ταινίες και υπερ-παραγωγές κινηματογράφου. Η εν λόγω συγγραφέας είναι μέλος της λεγομένης «εκκλησίας του Σατανά». Ναι. Και μάλιστα, έχει η ίδια δηλώσει, δημοσίως, πως τα μισά έσοδα από την χαρι-ποτερο-μανία, θα δοθούν ως δωρεά στην εκκλησία αυτή του Εωσφόρου. Καλά το διαβάσατε.
Ακόμη, στις 17 Ιουλίου 2000, η συγγραφέας Ρόουλινγκ δήλωσε κατά λέξη στους «Τάιμς» του Λονδίνου: «Νομίζω ότι είναι τελείως βλακεία να διαμαρτύρονται για τα παιδικά βιβλία με το επιχείρημα ότι δελεάζουν τα παιδιά προς το σατανισμό. Έπρεπε να με επαινούν για αυτό!
Τα βιβλία αυτά οδηγούν τα παιδιά να καταλάβουν ότι ο αδύναμος, μωρός Υιός του Θεού,
είναι μια επιζώσα απάτη, που θα ταπεινωθεί, όταν έλθει η βροχή της φωτιάς».
Και ερωτώ: Τι δεν καταλάβατε μήπως αναγνώστες μου;
Που ίσως μπερδευτήκατε; Που!;
Προχωρώ. Ο αγιορείτης Μοναχός Λεόντιος ο Διονυσιάτης στο ιστολόγιό του (imdleo.gr) γράφει σε σχέση με τα έσχατα, και όχι φυσικά με τα σημερινά προδρομικά έσχατα που ήδη βιώνουμε: «Όμως αξίζει να επισημανθεί ότι η επικράτηση των Αντιχρίστων δυνάμεων, θα γίνει κατά τους σατανιστές όταν πέσει η «βροχή της φωτιάς». Δηλαδή, μετά τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και τον όλεθρο που θα επισυμβεί από τα ισχυρότατα όπλα, πυρηνικά και μη. Στην πραγματικότητα, δεν θα επικρατήσουν οι Αντίχριστοι, αλλά αντίθετα θα ανασταλεί το κακό για αρκετά χρόνια.
Απλώς ο πόλεμος αυτός θα φοβίσει τον κόσμο, ώστε να οδηγηθεί σε εσπευσμένη λύση μιας παγκόσμιας Κυβέρνησης, όταν θα αρχίσουν πάλι αργότερα να φτιάχνουν όπλα τα διάφορα κράτη. Τότε θα εκβιάσει τον κόσμο ο Σατανάς, ώστε χάριν της επαπειλούμενης ειρήνης να εκλεγεί σαν Παγκόσμιος ηγεμόνας ο Αντίχριστος. Και είναι παρατηρημένο στην εποχή μας ότι αυτοί που καταστρέφουν την ειρήνη, είναι αυτοί που επιθυμούν την Παγκόσμια Νέα Τάξη και την ειρήνη».
Χωρίς άλλο, εισέτι, και ο διάσημος Ντέϊβιντ Ροκφέλλερ (1915-2017) της μεγαλοτραπεζικής οικογένειας των ΗΠΑ έχει γράψει κατά λέξη: «Μερικοί ακόμη πιστεύουν ότι εμείς (η οικογένεια Ροκφέλλερ) συμμετέχουμε σε μια μυστική σκευωρία που λειτουργεί ενάντια στα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως “παγκοσμιοποιητές” της μίας κυβέρνησης και ότι συνωμοτούμε με άλλους σε όλο τον κόσμο για να οικοδομήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή – τον ένα κόσμο, εάν το επιθυμείτε.
Αν αυτό είναι η κατηγορία, παραμένω ένοχος και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό!»
(David Rockefeller, Memoirs, σελ. 405)..
Προδημοσίευση: Ανωτέρω παρατέθηκε, διαβάσατε ένα μέρος από το Κεφ. 9
[Το Παγκόσμιο (ΟΗΕ) και τα Περιφερειακά Κέντρα του Οικουμενισμού]
του υπό έκδοση βιβλίου του Ηλία Δ. Καλλιώρα με τον τίτλο:
«Πανθρησκεία: Η Λερναία ’Ύδρα της Νέας Τάξης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου