Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

.................................ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE – KALERGI ............Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Το σχέδιο Kalergi και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τη μαζική μετανάστευση σε Ελλάδα και Ε.Ε.
Οι ιδέες και οι απόψεις του Kalergi αντιπροσωπεύουν το σχέδιο για τη δημογραφική αντικατάσταση των ιθαγενών Ευρωπαίων μέσω του συνδυασμού φυλών και της προγραμματισμένης μαζικής μετανάστευσης.
Λάβετε υπόψη ότι ο Kalergi συμπεριέλαβε επίσης αφρικανικές αποικίες στη νέα του Παναφρικανική Ευρώπη, πράγμα που θα σήμαινε ότι ο πληθυσμός της μαύρης ηπείρου θα μπορούσε ελεύθερα να μετακομίσει στην Ευρώπη.
Οι συνέπειες αυτού θα ήταν φυσικά ένας νέος πληθυσμός μεταναστών, χωρίς μια σαφώς καθορισμένη ταυτότητα, ή μια αίσθηση ότι ανήκουν καπου και αν είναι πιστοί σε οποιαδήποτε κουλτούρα ή έθνος.
Και αυτό ακριβώς είναι το είδος του πληθυσμού που θα ταίριαζε στις διεθνείς ελίτ, διότι γνωρίζουν καλά ότι είναι ευκολότερο να ελέγχουν μάζες ατόμων.
Αυτές οι ελίτ προσδοκούν πλήρη εξουσία πανω μας και γνωρίζουν ότι δεν θα μπορούσαν ποτέ να επιτύχουν πλήρη κυριαρχία επί των άλλοτε ομογενών εθνών της Ευρώπης, τα οποία θα έμεναν πάντα πιστά στη δική τους παράδοση, πολιτισμό και θρησκεία.
Έτσι ο μόνος τρόπος για να επιτύχουν την πλήρη κυριαρχία τους είναι η ανάμειξη διαφορετικών λαών και φυλών σε ένα ανθρώπινο κοπάδι, όπως ακριβώς αυτό που υποστήριξε ο Kalergi στα σχέδιά του.
Τα σχέδια αυτά υλοποιούνται από ορισμένες ελίτ από τις Βρυξέλλες ακριβώς για τους προαναφερθέντες λόγους.
Ο κύριος στόχος τους είναι η δημιουργία ενός νέου ολοκληρωτισμού της πολιτικής ορθότητας υπό τη μάσκα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος πίσω από τη συνεχή υποστήριξή τους για τη μαζική μετανάστευση, για την διαρκη πιεση τους για Χαρτες και ψηφίσματα τύπου Μαρακές , και για την υποτιθέμενη λατρεία τους τους στην πλουραλιστική πολυπολιτισμικότητα που προωθούν καθημερινά μέσω των συμβατικών μέσων ενημέρωσης.
Φαίνεται λοιπόν ότι ο Kalergi δεν ήταν μόνο πρωτοπόρος της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, αλλά ήταν επίσης πρωτοπόρος της πολυπολιτισμικότητας και αρχιτέκτονας μιας νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.
Εκατοντάδες ανεξέλεγκτοι Ισλαμιστές λαθρο, άνδρες κομμάντος νεαροί στην ηλικία, εισέρχονται στη πατρίδα μας, στην Ελλάδα μας. Ξέφραγο χωράφι η πατρίδα μας.
Ο θάνατος της Ελλάδος και των Ελλήνων θα προέλθει από μαζική Ισλαμική εισβολή.
Ο Πατρο-Κοσμάς ο Αιτωλός δήλωσε-προφήτευσε, «Έτσι θα πάτε να κατοικήσετε αλλού, σε άλλα μέρη, και άλλοι θα έλθουν να κατοικήσουν σε εσάς».
Μεγάλος ο κίνδυνος για την ασφάλεια των Ελλήνων.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων υλοποιεί το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI περί αναμείξεως των Ευρωπαϊκών λαών, με Ασιάτες και Αφρικανούς λαθρο.
Η υλοποίηση του σχεδίου αυτού γίνεται
α) Δημιουργία πολέμων και βομβαρδισμό πόλεων, ώστε να αναγκάσουν τους κατοίκους να μεταναστεύσουν προς Ευρώπη.
β) Άφθονο χρήμα , από τη Ν.Τ.Π. για μετακίνηση των λαθρο.
Το χρήμα αυτό το εισπράττει από εμάς, μέσω ΔΟΥ και προδοτών πολιτικών όλων των πτερύγων της Βουλής.
γ) Προπαγάνδα στους κατοίκους Αφρικής-Ασίας, ότι οι Ευρωπαίοι έχουν χαζέψει, και οι Ευρωπαϊκές πατρίδες είναι τώρα στη διάθεση των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
δ) Εντολές από τη Ν.Τ.Π. προς Ευρωπαίους πολιτικούς- πιόνια της παγκόσμιας κυβέρνησης-, να αποδεχθούν τους λαθρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου