Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στοιχεία σοκ για το μεταναστευτικό. Ασφαλισμένοι όλοι οι Αφγανοί στην Ελλάδα, αλλά αρνούνται να μάθουν τη γλώσσα μας (δεν αφομοιώνονται οι ισλαμιστές...)
Ανησυχία προκαλεί στους Έλληνες ο υπερπληθυσμός των λαθρό μουσουλμάνων στην Πατρίδα μας, σύμφωνα με αναλύσεις ερευνών της δια ΝΕΟσις.
Οι έρευνες πάνω στις οποίες βασίστηκαν τα στοιχεία έγιναν την άνοιξη του 2019 και παρουσιάζουν τις πιο αισιόδοξες απόψεις των Ελλήνων σχετικά με το ζήτημα, καθώς από τον Σεπτέμβριο και μετά η κατάσταση έχει αλλάξει δραματικά, με τις λαθρό ροές να έχουν δεκαπλασιαστεί και επομένως τους Έλληνες να αντιμετωπίζουν το φαινόμενο με ακόμα μεγαλύτερη καχυποψία και φόβο.
Ένα από τα εντυπωσιακά στοιχεία που αναδεικνύονται και ταυτόχρονα γεννούν εύλογες απορίες είναι ότι η συντριπτική πλειονότητα των λαθρό και το 100% των Αφγανών καλύπτονται από κοινωνική ασφάλιση!
Πόσοι έχουν κοινωνική ασφάλιση Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 58% των Ελλήνων θεωρεί ότι η παρουσία τους «αποτελεί κίνδυνο αλλοίωσης της εθνικής μας ταυτότητας».
Την ίδια στιγμή το 82,5% θέλει αυστηροποίηση των μέτρων για τις εγκληματικές πράξεις τους, όπως ληστείες και βιασμούς.
Τη στιγμή, πάντως, που η Πατρίδα μας βουλιάζει από την ύπαρξη λαθρό μουσουλμάνων , ένας στους δύο Αφγανούς και Σύρους δεν θεωρεί ότι θα έχει όφελος από την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας, γεγονός που αποδεικνύει πως αδιαφορούν για το Έθνος που τους φιλοξενεί.
Το 85,2% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι ο αριθμός των λαθρό που βρίσκονται στην Πατρίδα μας είναι υπερβολικά μεγάλος και το 56% ότι ο αντίκτυπός τους στην ελληνική οικονομία είναι αρνητικός.
Παράλληλα, το 78,8% πιστεύει ότι η παρουσία των λαθρό δεν συμβάλλει στην επίλυση του δημογραφικού, ενώ το 52,5% ότι η παρουσία τους αυξάνει την εγκληματικότητα.
Σχετικά με τη συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας για τη μείωση των λαθρό ροών, το 80,4% θεωρεί ότι δεν είναι αποτελεσματική και το 53,7% πιστεύει ότι στο μέλλον θα έρχονται περισσότεροι λαθρό μουσουλμάνοι στην Πατρίδα μας.
Σε αυτό το πλαίσιο, και η ίδια η στάση της Ελλάδας στην αντιμετώπιση των ροών θα πρέπει να είναι πιο αυστηρή, σύμφωνα με το 71,8% των ερωτηθέντων.
Επιπλέον, το 88,2% των ερωτηθέντων υποστηρίζει ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση πρέπει να δώσει στην κυβέρνηση μεγαλύτερη βοήθεια για τη φύλαξη των συνόρων της Πατρίδας μας όπως να στείλει περισσότερους συνοριοφύλακες.
Τι λένε οι άλλοι Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, παρά τον μεγάλο αριθμό λαθρό που βρίσκονται επί ελληνικού εδάφους, το 58,2% δεν θεωρεί ότι θα ωφελούνταν από την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας.
Συγκεκριμένα, αρνητικά απάντησαν το 65,4% των Σύρων και το 52,6% των Αφγανών.
Σημειώνεται πως την άνοιξη του 2019 το λαθρό Μεταναστευτικό είναι πέμπτο σε κατάταξη σημαντικό πρόβλημα, συγκεντρώνοντας ποσοστό 16,8%.
Πρώτο πρόβλημα σε ποσοστό 45,7% ήταν η ανεργία και δεύτερο η εγκληματικότητα (30,5%), ενώ ακολουθούν η πορεία της οικονομίας και το μακεδονικό ζήτημα με τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Συνοπτικά: 52,5% των Ελλήνων πιστεύει ότι η παρουσία των λαθρό μουσουλμάνων αυξάνει την εγκληματικότητα 58% θεωρεί ότι η παρουσία των λαθρό «αποτελεί κίνδυνο αλλοίωσης της εθνικής μας ταυτότητας» 71,8% υποστηρίζει ότι η στάση της Ελλάδας στην αντιμετώπιση των λαθρό ροών θα πρέπει να είναι πιο αυστηρή .
Χάθηκε η «μπάλα» σε νησιά και ενδοχώρα
Υπολογίζονται μεν σε 50.000-70.000,
όμως από το 2014 έχουν περάσει τη Μεσόγειο 2.000.000 άνθρωποι.
Αδιανόητα απαισιόδοξα είναι τα νούμερα για τους λαθρό και ειδικά για τις ροές, σύμφωνα με τα στοιχεία της διαΝΕΟσις που επικαλείται δύο έρευνες, της Marc και της ΚΑΠΑ Research, που έγιναν τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο, αντίστοιχα.
H εικόνα πλέον είναι ακόμα πιο ζοφερή, καθώς από τον Σεπτέμβριο μέχρι τώρα η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο για τις δυνατότητες της Ελλάδας.
Από τις αρχές του 2014, σύμφωνα με τα στοιχεία, μέχρι το τέλος του 2019 περισσότεροι από 2.000.000 άνθρωποι διέσχισαν τη Μεσόγειο αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο βάρος το υφίσταται ακόμα και τώρα η Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου