Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟ,

Δεν είναι λίγα τα εγκλήματα και μάλιστα ειδεχθή, τα οποία έχουν διαπράξει, (βλέπε βιασμός και βαρύτατος τραυματισμός της άτυχης Μυρτώς στην Πάρο, από πακιστανό λαθρό μουσουλμάνο).
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟ, που είναι η προώθηση εφιαλτικής παγκοσμιοποίησης και η εγκαθίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης, που θα στρώσει το χαλί για την έλευση του Αντιχρίστου.
Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος πρέπει να εκλείψουν όλες οι πολιτισμικές ιδιαιτερότητες των λαών, οι οποίες ανθίστανται στην ισοπέδωση και ομογενοποίηση των τοπικών παραδόσεων και των πολιτισμών και αποτελούν σοβαρό εμπόδιο για την υλοποίηση των σκοτεινών σκοπών των σχεδιαστών της.
Ένα πλήρες και οργανωμένο σχέδιο παγκοσμίων διαστάσεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ήδη εδώ και πολλές δεκαετίες.
Για την υλοποίησή του σπαταλούνται αμύθητα ποσά, τα οποία διοχετεύονται μέσω διαφόρων ανεξέλεγκτων Μ.Κ.Ο., (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων),
ενώ παράλληλα με τη δύναμη του χρήματος αλώνονται εθνικές κυβερνήσεις,
οι οποίες μεταβάλλονται σε πειθήνια όργανα των σχεδιαστών και εξαναγκάζονται να προωθούν τα σχέδιά τους.
Έχουν στοχοποιήσει την πατρίδα μας,
αφ’ ενός μεν λόγω της γεωστρατηγικής της θέσεως και του φυσικού της πλούτου, (φυσικό αέριο, πετρέλαια σε θαλάσσιες περιοχές κ.λ.π.),
και αφ’ ετέρου, (και κυρίως), λόγω του πνευματικού της πλούτου, που είναι η Ορθοδοξία.
Γνωρίζουν ότι η ισχυρότερη αντίσταση στην υλοποίηση των στόχων τους είναι η Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη,
όχι μόνο διότι αποτελεί σήμερα την κυρίαρχη ηθική και πνευματική δύναμη ενότητος του ελληνικού λαού,
αλλά και διότι ανέκαθεν, εδώ και είκοσι αιώνες,
Ορθοδοξία και Ελληνισμός συνδέθηκαν μεταξύ τους με άρρηκτους δεσμούς στην ιστορική πορεία του Έθνους μας.
Ένα από τα σπουδαιότερα εργαλεία που έχουν στα χέρια τους για να επιτύχουν τον στόχο τους, είναι η αλλοίωση της δημογραφικής σύνθεσης του πληθυσμού των λαών,
την οποία επιτυγχάνουν με την δημιουργία μεταναστευτικών ροών μεγάλου αριθμού παρανόμων μεταναστών
σε χώρες υψηλού βιοτικού επιπέδου, όπως η Ευρώπη και η Αμερική.
Μάλιστα, όπως έχει αποδειχτεί, οι σχεδιαστές χρηματοδοτούν, μέσω των ΜΚΟ, αφειδώς την μετανάστευση.
Φρόντισαν δε, μέσω διεθνών συνθηκών, να υποχρεώνουν τις χώρες εισβολής τους, να τους υποδέχονται και να φροντίζουν για την στέγασή τους, την διατροφή τους, την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη, την εκπαίδευση και την ασφάλειά τους. Όταν κάποια χώρα αρνηθεί να δεχτεί και να φροντίσει για τους μετανάστες, στιγματίζεται διεθνώς και σύρεται στα διεθνή δικαστήρια!
Ιδιαίτερα στη πατρίδα μας το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα έχει πάρει τα τελευταία χρόνια εφιαλτικές διαστάσεις.
Η κατάσταση στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου είναι εκρηκτική και μη διαχειρίσημη. Έχουν γεμίσει από Λαθρό , ώστε σε πολλές περιπτώσεις να εξισώνεται ο αριθμός τους με τους έλληνες κατοίκους.
Μια άλλη παράμετρος του θέματος είναι η συμπεριφορά τους στη χώρα μας.
Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι μουσουλμάνοι, δεν σέβονται ούτε στο ελάχιστο τους νόμους, τις τοπικές παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα της ελληνικής κοινωνίας.
Έχοντας διαποτιστεί από ολέθρια διδάγματα θεωρούν κάθε μη μουσουλμάνο ως «εχθρό του Αλλάχ» και άρα υποψήφιο θύμα προς εξόντωση,
συμπεριφέρονται ως κυρίαρχοι και κατακτητές.
Απαιτούν την αφαίρεση του σταυρού από δημόσιους χώρους και από πρόσωπα με τα οποία έρχονται σε επαφή, βιαιοπραγούν, βιάζουν, προξενούν φθορές και καταστροφές στις υποδομές φιλοξενίας τους,
αλλά και σε περιουσίες ελλήνων πολιτών.
Δεν είναι λίγα τα εγκλήματα και μάλιστα ειδεχθή, τα οποία έχουν διαπράξει,
(βλέπε βιασμός και βαρύτατος τραυματισμός της άτυχης Μυρτώς στην Πάρο, από πακιστανό λαθρό ).
Δεν είναι μακριά ο καιρός που θα ζητάμε την άδεια των μουσουλμάνων, τι φαγητό θα μαγειρεύουμε στο σπίτι μας, πως θα ντυνόμαστε και πως θα συμπεριφερόμαστε σ’ αυτούς. Κι ακόμα δεν είναι μακριά η εποχή, που θα ζητάμε άδεια για να χτυπήσει η καμπάνα της ενορίας μας, για την περιφορά του Επιταφίου και τις υπαίθριες λατρευτικές μας εκδηλώσεις.
Παράλληλα έχουν την απαίτηση να επιβάλουν την δική τους κουλτούρα και τις δικές τους παραδόσεις, διαμορφωμένες από τις επιταγές του Ισλάμ: Την υπεροχή του άνδρα σε σχέση με τη γυναίκα, η οποία θεωρείται κτήμα και σκεύος ηδονής για κείνον. Τη «νομιμοποίηση» των βιασμών «απίστων», δηλαδή γηγενών ευρωπαίων γυναικών.
Την παιδεραστία, αφού το Κοράνιο επιτρέπει τον «γάμο» ενηλίκων ανδρών με 9ετείς κορασίδες.
Την ειδική δίαιτα, δηλαδή την αποφυγή βρώσης χοιρινού κρέατος και των παραγώγων του, την κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών, την ειδική τελετουργική σφαγής ζώων προς βρώση (χαλάλ) και την εξωτερική ενδυμασία των γυναικών (μπούργκα).
Ο κίνδυνος ισλαμοποιήσεως της χώρας μας είναι πλέον ορατός, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επιβίωσή μας ως Ορθόδοξο έθνος και ως λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου