Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

 







Γράφει ο Kafaltis Vagelis
...............................ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ...ΕΜΕΤΟ...
Ο Αγιατολάχ Ρουχωλάχ Χωμεϊνή, ο υπέρτατος αρχηγός του Ιράν, ο Μεγάλος Αγιατολάχ των Σηιτών, από το 1979- 1989 είπε στις επίσημες τοποθετήσεις του:
Ένας άνδρας μπορεί να ικανοποιήσει τους σεξουαλικούς πόθους του με ένα παιδάκι που είναι μωρό. Πάντως δεν πρέπει να εισχωρήσει (εννοεί από την φυσιολογική πλευρά). Ο σοδομισμός με το μωρό είναι χαλάλ (επιτρέπεται από την Σαρία). Εάν εισχωρήσει (εννοεί από το αιδοίο) και βλάψει το παιδί (εννοεί την παρθενία) τότε είναι υπεύθυνος για την επιβίωσή του εφ’ όρου ζωής. Αυτό το κορίτσι πάντως δεν υπολογίζεται σαν μία από τις 4 μόνιμες συζύγους του. Αυτός δεν δύναται να παντρευτεί την αδελφή του κοριτσιού. Είναι καλύτερο ένα κορίτσι να παντρευτεί όταν αρχίσει η έμμηνος ρύση, και μάλλον στο σπίτι του συζύγου παρά στο σπίτι του πατέρα της. Όποιος πατέρας παντρεύει την κόρη του τόσο νέα θα έχει μόνιμη θέση στον παράδεισο."
Khomeini, "Tahrirolvasyleh" fourth volume, Darol Elm, Gom, Iran, 1990
Δεν είναι παράνομο για έναν ενήλικα αρσενικό να " 'ή να απολαύσετε μια νεαρή κοπέλα που είναι ακόμα στην ηλικία του απογαλακτισμού, δηλαδή να τοποθετήσετε το πέος μεταξύ των μηρών της και να τη φιλήσετε ». Το Ayatu Allah al Khumaini's "Tahrir Al Wasila" σελ. 241, τεύχος 12.
"Το Μικρό Πράσινο Βιβλίο" "Οι λέξεις του Αγιατολάχ Χομεϊνί", Bantam Books 7- "Ένας άνδρας μπορεί να κάνει σεξ με ζώα όπως πρόβατα, αγελάδες, προβατίνα, καμήλες και ούτω καθεξής. Ωστόσο, θα πρέπει να σκοτώσει το ζώο αφού έχει τον οργασμό του. Δεν πρέπει να πουλήσει το κρέας στους ανθρώπους του χωριού του. Ωστόσο, η πώληση του κρέατος στο χωριό της επόμενης πόρτας θα πρέπει να είναι ωραία. - Το βιβλίο του Χομεϊνί, τέταρτος τόμος "Tahrirolvasyleh", Darol Elm, Gom, Ιράν, 1990 Μ.Μ.
Kyriaki Kechidou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου